2008.11.12. 08:00| Szerző: Lzooltan

Yahya Jammeh, Gambia elnöke üdvözletét küldte az USA újonnan megválasztott elnökének, Barack Obama szenátornak, a november 4-én aratott győzelme alkalmából. Üzenetét szombaton tette közzé a Gambia Radio and Television Sevices-ben.

"Engedje meg, hogy gratuláljak a 2008-as történelmi választásokon elért nagyarányú győzelméhez, amit magam is nagy érdeklődéssel követtem. A megválasztásával ismét reménykedhetünk benne, hogy a gyermekeink és unokáink egy jobb és békésebb világban élhetnek majd. Mi, gambiaiak nagyra értékeljük a kampány során mutatott érettséget, ideológiát, rendkívüli intelligenciát és a béke üzenetét." Nyilatkozta Jammeh.

A gambiai elnök rámutatott, hogy "a vezetésében való hit segítségével a békét nem csak az amerikaiaknak fogja elhozni, hanem a teljes emberiségnek. Az USA lesz a béke bajnoka ezen a világon.

"Tudnia kell, hogy a Gambiaiak nem fognak elfordulni öntől, mint afroamerikaitól, aki Amerika és a XXI. század legmagasabb pozícióját foglalja el."

"Imádkozunk, hogy az ön előtt álló út sima legyen és teljes hitünkkel elfogadjuk a változásokat, amiket az irányítása alatt hozni fog, nem csak az ön országában, hanem az egész világon. Azon a világon, amiben annyi feszültséget okoz az erőszak és a rasszizmus."

Forrás: http://www.gambianow.com

A bejegyzés trackback címe:

https://gambia.blog.hu/api/trackback/id/tr79763021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása