2008.11.18. 08:00| Szerző: Lzooltan

Momodou Lamin Manneh, a Freedom Camp International leköszönő elnöke pénteken, egy nagyszabású ünnepségen adta át hivatalát Dodou Gomeznek, a szervezet új vezetőjének. A ceremóniát Kanifingben, a KMC konferenciatermében rendezték.

A Freedom Camp küldetése a különböző régiók fiataljai kommunikációjának és információcseréjének javítása és korszerűsítése. Céljuk, hogy az információk mindenhova eljussanak és mindenki megfelelően tájékozott lehessen. Az tisztújító konferencián elmondott beszédében Momodou Lamin Manneh a 2004-ben létrehozott Integrated Movie Industry (IMI) sikereiről beszélt. Bemutatta a szervezet tevékenységeit, amikkel komoly eredményeket értek el az évek során. A leköszönő elnök itt folytatja munkásságát.

Az új vezető, Dodou Gomez kihangsúlyozta elődje kimagasló hozzáállását és kemény munkáját. Örömmel vállalja az megbízatását és komoly kihívásként fogja fel az eddigi szint fenntartását. „Új elnökként célom a folyamatos fejlődés folytatása, valamint a korábban meghatározott úton való haladás. Biztos vagyok benne, hogy a kitűnően együtt tudunk működni a partnereinkkel, akik eddig is kulcsfontosságúak voltak a szervezetünk életében.”

Hozzátette, hogy a közeljövőben újabb kapcsolatokat fognak kiépíteni, így még több emberhez fognak eljutni. Várhatóan több, lányokkal, nőkkel és a nemi egyenjogúsággal foglalkozó csoportokkal lesznek közös projektjeik.

Forrás: Adama Kah, Observer.gm

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gambia.blog.hu/api/trackback/id/tr89773686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása